Een overzicht van Call of Duty: Warzone Pacific bugs, glitches en hun mogelijke oplossingen

by Michael
0 comment

Jouw bron voor wat er fout gaat en hoe het te repareren.

Verdansk is naar de grote battle royale in de lucht gestuurd, en nu is het tijd voor ons om ons in een nieuwe arena van eeuwigdurende oorlogsvoering te storten: Caldera. Degenen die Call of Duty: Vanguard hebben gekocht, hebben een hele dag eerder toegang tot de nieuwe kaart.

Een grote multiplayer-update en een nieuwe kaart zijn meestal reden voor een feestje, maar de Pacific-update voor Warzone lijkt een groot aantal glitches en stabiliteitsproblemen te hebben geïntroduceerd. Hier is een overzicht van de problemen die wij en de community tot nu toe zijn tegengekomen, en wat je kunt doen om het effect ervan op je spel te beperken.

Warzone Pacific bugs die spelers tot nu toe gemeld hebben

Warzone Weapon model bug, aka de polygon explosion glitch

In een herhaling van een eerdere Warzone-bug kan het oppakken van bepaalde wapens ertoe leiden dat het wapenmodel explodeert in een gekartelde polygone bramenstruik. Het is nogal een gezicht om te zien, en het zou niet zo erg zijn als het niet voortdurend het wapen in kwestie volgde, je zicht blokkeerde en het spelen belemmerde.

Hoewel ik deze storing ook heb waargenomen bij het MP40 machinepistool, lijkt het meestal te maken te hebben met het STG44 aanvalsgeweer. Op dit moment is de enige oplossing om te schakelen naar een ander wapen, en het kan de moeite waard zijn om de STG te vermijden totdat het probleem is gepatcht. Raven heeft het probleem al erkend, dus een oplossing zou er aan moeten komen.

Audio valt weg

Morgan Park van PC Gamer heeft last gehad van deze terugkerende audiofout. Op dit moment kunnen we alleen met zekerheid zeggen dat er meerdere meldingen zijn die dit probleem bevestigen en we zullen deze pagina bijwerken zodra er een patch is uitgebracht of een oplossing voor dit probleem is gevonden.

LoD laadprobleem

We hebben meerdere voorbeelden gezien van omgevingstexturen die niet goed geladen werden, zoals wanneer je je camera rondzwaaide in een oud Unreal Engine 3 spel en alles er uitgewassen en soppig uitzag. Wanneer het probleem optreedt en hoe lang het aanhoudt, verschilt van gebruiker tot gebruiker. Bij sommigen blijft het probleem een hele match lang in deze toestand, terwijl het bij anderen beperkt blijft tot bepaalde delen van Caldera.

We zijn het probleem zelf nog niet tegengekomen, en weten niet zeker of PC spelers er ook last van hebben, maar sommige gebruikers melden dat het uitschakelen van de Texture Streaming functie in het grafische menu het probleem oplost.

Warzone Pacific crasht

De meeste klachten over crashen in Warzone Pacific zijn op PS4 en PS5, maar we hebben ook enkele klachten over crashen op PC gezien. Tot nu toe heb ik nog niets ongewoons gezien, zoals een wijdverspreide crash die een categorie spelers treft.

Als de nieuwe Pacific-update van Warzone je laat crashen, laat ons dan in de reacties weten wat je ervaart. Beide spelers hebben meer dan de minimumspecificaties en een van hen bevestigde dat zijn stuurprogramma’s up-to-date zijn en normale temperaturen geven. Op PS5 lijkt het samen te hangen met het eerder genoemde probleem met textuurdetails, maar omdat dat probleem zo wijdverbreid is, is het moeilijk te zeggen of het ermee te maken heeft.

De problemen van Warzone Pacific op de launchdag overschrijden de typische drempel voor day-one jank, maar hopelijk komt Raven met oplossingen voor deze problemen. We houden deze pagina op de hoogte van fixes en oplossingen voor spelers.

You may also like

Leave a Comment