Bungie kommenterer tidslinjen for jubilæumsindholdet, der bliver Vaulted i Destiny 2

by Michael
0 comment

KDestiny 2 game director Joe Blackburn bekræfter endelig, om Anniversary Content bliver vaulted når Witch Queen lanceres.

Selvom mange vil hævde, at Destiny 2 er i den bedste tilstand spillet har været i siden det blev lanceret i 2017, er oplevelsen stadig ikke perfekt. Visse elementer som den overordnede fortælling og sæsonbestemte aktiviteter som Astral Alignment har været store hits hos spillerne. Men for mange spillere er der en tikkende timer bag kulisserne, der nærmer sig et tidspunkt, hvor indholdet vil blive fjernet inde i Destiny Content Vault, en kontroversiel funktion, der i sidste ende trækker aktiviteter, destinationer, udstyr og meget mere tilbage.

Den Destiny Content Vault opstod med lanceringen af Beyond Light-udvidelsen, der fjernede klassiske destinationer som Io, kampagner som Red War og meget mere. Mange spillere er utilfredse med fjernelsen af indhold, selvom Bungie fastholder, at det er nødvendigt for spillets langsigtede sundhed, som ikke kan blive ved med at blive ved med at ekspandere. Med Forsaken-udvidelsen som den næste del af spillet, der bliver vaulted, er mange også begyndt at bekymre sig om skæbnen for Bungies Anniversary Content, og hvornår det også vil blive fjernet fra spillet.

Med Witch Queen-udvidelsen, der nærmer sig hastigt, vokser listen over indhold, der bliver vaulted, fortsat. Bungie har for nylig offentliggjort en guide, der beskriver alt det indhold, der bliver placeret i Destiny Content Vault for Year 5, herunder HELM, Tangled Shore og Forsaken Campaign for at nævne nogle få. Som svar til Young Horses medstifter Philip Tibitoski på Twitter bekræftede Destiny 2 Game Director Joe Blackburn, at Anniversary Content ikke er på vej nogen steder hen i den nærmeste fremtid:

U

VHolder 30th Anniversary-indholdet kun til Witch Queen, eller vil det være i spillet indtil december næste år?

– Philip Tibitoski (@PTibz) January 3, 2022

Z

Knyheden bør komme som en smule lettelse for spillere, der fortsætter med at knokle med Xur i et forsøg på at låse op for de specielle rustningsornamenter eller for dem, der søger efter de perfekte rolls til de forskellige rustninger og våben, der er tilføjet. Det betyder også mere tid til at afslutte Vidmaster-seglet eller måske endda forsøge sig med skøre nye udfordringer som en person, der besluttede sig for at klare Grasp of Avarice-dungeon’en fejlfrit solo, mens han kun brugte blåt udstyr.

Mens fans fortsat debatterer indholdsboksens eksistens, har Bungie bekræftet, at ikke alt, der kommer ind i boksen, vil forblive der. Faktisk har Destiny 2 allerede set Moon-destinationen fra det første spil vende tilbage, og der har været masser af antydninger om, at mere indhold kommer tilbage med et nyt lag maling og meget mere. Tilbage i august bekræftede Blackburn igen, at to tidligere vaulted Crucible maps ville vende tilbage i sæson 16, justeret for at være kompatible med de seneste opdateringer af spilmotoren.

Destiny 2 er nu tilgængeligt til PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One og Xbox Series X/S.

You may also like

Leave a Comment