Лийкър твърди, че разкрива актьорския състав и героите на Call of Duty: Modern Warfare 2

by Paul
0 comment

Лийкър твърди, че разкрива някои от героите, които ще се появят в новата версия на Call of Duty: Modern Warfare 2.

Call of Duty: Modern Warfare от 2019 г. рестартира подсерията Modern Warfare, като преработи някои от най-популярните герои на франчайза и премести историята напред, така че тя да се развива в настоящето. Смята се, че продължението, за което се съобщава, че е озаглавено Call of Duty: Modern Warfare 2 като MW2 от 2009 г., е в активна разработка в Infinity Ward за пускане на пазара по-късно тази година. Официално съобщение за 2022 версия на Call of Duty: Modern Warfare 2 все още не е направено, но лийкър твърди, че са изтекли някои от героите и актьорите, които ще бъдат включени в играта.

Лийкърът Ралф, който твърди, че има някакви вътрешни познания за Call of Duty, наскоро публикува списък с « потвърдени » герои и актьори от Call of Duty: Modern Warfare 2. Според Ralph в Call of Duty: Modern Warfare 2 ще се завърнат Бари Слоун като капитан Прайс, както и Крейг Феърбрас като Призрак. Предполага се, че Нийл Елис ще се превъплъти в ролята на Сапун Мактавиш, а за Рия Килстедт се твърди, че ще се завърне като Кейт Ласуел. Ralph също така изброява актьорите Елиас Туфексис, Трой Бейкър и Уорън Коле, които ще се появят в Call of Duty: Modern Warfare 2 в неразкрити роли.

Ralph не предоставя никакви доказателства в подкрепа на твърденията си, така че феновете трябва да приемат тази информация с огромно количество сол. Достатъчно реномирани лейкъри пуснаха котката от торбата, че играта Call of Duty от 2022 г. е Modern Warfare 2, така че в тази част е лесно да се повярва и човек би могъл да си представи, че ключови герои ще се завърнат в продължението, макар че отново нищо официално не е обявено по време на писането на този материал.

Изтичане на информация за герои и актьори от Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Barry Sloane като капитан Прайс
  • Craig Fairbrass като Ghost
  • Elias Toufexis като TBA
  • Neil Ellice като Soap MacTavish
  • Rya Kihlstedt като Kate Laswell
  • Трой Бейкър като TBA
  • Warren Kole като TBA

Твърдението, че Крейг Феърбрас ще играе Ghost във версията на Call of Duty: Modern Warfare 2 от 2022 г., е интересно. Самият Феърбрас се е противопоставял на тези слухове по-рано, но изглежда вероятно Activision да търси някой друг освен Джеф Лийч за ролята, а Феърбрас изглежда очевиден избор, тъй като има опит в озвучаването на героя.

За непосветените, Крейг Феърбрас озвучаваше Призрака в оригиналната игра Call of Duty: Modern Warfare 2, докато Джеф Лийч озвучаваше героя в рестарта на Call of Duty: Modern Warfare през 2019 г. Activision обаче прекъсна връзките с Leach, след като той беше обвинен в сексистки коментари по време на живо предаване.

Въз основа на начина, по който са протичали разкритията на Call of Duty през последните години, феновете трябва да могат да очакват официално разкритие за играта Call of Duty 2022 в края на лятото, като тогава ще станат известни повече подробности за историята на играта, героите и участващите актьори. Дотогава очаквайте слуховете, изтичанията на информация и спекулациите да продължат.

Според слуховете Call of Duty: Modern Warfare 2 е в процес на разработка.

You may also like

Leave a Comment