Rocket League Update 2.10 Patch Notes

by Paul
0 comment

WKRocket Leagues nyeste opdatering indeholder introduktionen af Neon Nights-eventet, der tilføjer masser af ny kosmetik sammen med fejlrettelser.

Rocket League har oplevet masser af succes, siden spillets udgivelse i 2015 kombinerede hurtige biler og fodbold i højtflyvende turboladet action. Det langvarige sportsspil fra Psyonix har oplevet konsekvente opdateringer i løbet af de sidste seks et halvt år med masser af nye biler, tilstande og måder, hvorpå spillerne kan konkurrere med hinanden. Nu, hvor spillet bevæger sig ind i den sidste måned af sin femte konkurrencesæson, indleder det sin nyeste begivenhed med masser af ny kosmetik og nogle vigtige fejlrettelser.

For nylig afslørede Rocket League den nyeste begivenhed i spillet med titlen « Neon Nights », der byder på prangende farver og et tema, der er helt ude af verden. Begivenheden vil fejre musikken i Rocket League og indeholder et samarbejde med den canadiske musiker Grimes, som vil have musik fra sit nyeste album med som spillerhymne under begivenheden. Den nyeste opdatering vil ikke kun starte begivenheden, men også tilføje masser af nyt indhold til fans af spillets esportscene.

Rocket Leagues version 2.10 vil officielt sparke spillets Neon Nights-event i gang og tilføje et væld af prangende neon-kosmetik til spillerne, så de kan udsmykke deres biler. Denne kosmetik vil kunne låses op gennem en række udfordringer, såsom at optage 15 skud på mål eller få 5 assists i onlinekampe. Begivenheden vil også indeholde introduktionen af den tidsbegrænsede spiltilstand Heatseeker Ricochet, som er en ny variant af spillets populære Heatseeker-tilstand med bolde, der søger mål. Spillere vil snart kunne kaste sig ud i den nye begivenhed, da Neon Nights officielt begynder i dag

WXKDen nyeste opdatering indeholder også flere nye sæt fra Rocket Leagues konkurrencekredsløb til spillets Esports Shop, der introducerer Away Kits til alle de fremhævede hold samt tilføjer hjemme- og udebanetøj til Complexity fra Nordamerika og Misfits Gaming fra Europa. Patchen introducerer også flere fejlrettelser i spillet, hvor Psyonix forsøger at løse problemer i forbindelse med handel mellem spillere, rapportering fra Friends List og rettelse af udseendet af nogle af spillets kosmetiske elementer.

Rocket League har i de seneste år lagt stor vægt på at gøre den hurtige action tilgængelig og tilgængelig for så mange spillere som muligt. Efter fem år på markedet overgik spillet til en free-to-play-model i 2020, og sidste år udgav Psyonix Rocket League Sideswipe som en mobiloptimeret version af det populære sportsspil. Rocket League er også blevet rost for sin tilgængelighed for spillere med handicap og har indgået et samarbejde med den store velgørenhedsorganisation AbleGamers for at demonstrere adaptivt videospiludstyr.

Rocket League er nu tilgængeligt til PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One og Xbox Series X/S.

You may also like

Leave a Comment