PlayStation VR-spillet Wanderer, der rejser i tiden, er ude nu

by Paul
0 comment

Udviklingsstudierne Oddboy og M-Theory lancerer deres seneste projekt Wanderer, som PlayStation VR-ejere vil have lyst til at kigge på.

Udviklingsstudierne Oddboy og M-Theory lancerer deres første spil, som spillere, der ejer et PlayStation VR-sæt, vil have lyst til at tage et kig på: Wanderer.

Wanderer er bygget helt fra bunden til VR og er et puzzle-baseret eventyrspil, som udviklerne har til formål at etablere og fremme næste generation af spil i denne genre. Oddboy og M-Theory benytter sig af « realistiske og innovative fysikbaserede interaktioner » for at give liv til deres spils puzzles og miljøer.

Wanderer sætter spillerne i rollen som en karakter ved navn Asher Neumann, en tidsrejsende, der har fået til opgave at omskrive fortiden. Det foregår i år 2061, hvor Jorden ligger i ruiner, og naturen er ved at fortære alt, hvad der er tilbage af menneskehedens indflydelse på verden. Spillerne vil se sig selv rejse tilbage i tiden for at udforske tidsaldre som månelandingen, de psykedeliske 60’ere og endda Tikal i 1525. Spillerne vil ikke kun rejse gennem fortiden, de vil også rejse ind i den post-apokalyptiske fremtid for at løse gåder og knække koder. Ifølge udviklerne kombinerer Wanderer aspekter fra escape room-puslespil og actionsekvenser for at give en oplevelse, hvor spillerne bringer genstande og begivenheder fra fortiden sammen på unikke og uventede måder.

I denne PSVR-rejse vil spillerne komme til at møde og interagere med nogle af historiens bemærkelsesværdige ikoner såsom Nikola Tesla. De vil også komme til at arbejde sammen med en mayapræst for at afværge en invasion, optræde til en koncert i Bethel, New York foran enorme horder af mennesker og endda afkode beskeder midt i en krig. Men mens Asher vil etablere tillidsfulde alliancer med dem, han møder, vil han også have fjender, som vil forhindre ham i at ændre historien og redde den menneskelige civilisation.

Wanderer er et eksklusivt PlayStation-spil, der kan spilles på enten PS4 eller PS5 med et standard PlayStation VR-headset, men det kan muligvis ikke spilles på det kommende PSVR2. Sony har endnu ikke kommenteret PSVR2’s bagudkompatibilitet, så om spillerne potentielt kan spille Wanderer på den, er uvist. I betragtning af at manglen på PS5-konsoller også fortsætter, vil spillere, der ønsker at købe denne titel, ønske at købe PS4-versionen på trods af de begrænsninger, som den aldrende hardware uundgåeligt vil medføre.

Wanderer er måske ikke bagudkompatibelt på PSVR2, men de meget detaljerede verdener og tekniske puzzles gør Wanderer til en ambitiøs titel for dem, der elsker at løse puzzles. Selv spillere, der ikke er glade for at løse gåder, vil holde øje med dette spil på grund af dets fantastiske grafik og smarte hjernevridere. Wanderer vil også modtage opdateringer, så spillerne kan potentielt se frem til nyt indhold i fremtiden.

Wanderer er nu tilgængeligt på PSVR.

You may also like

Leave a Comment